Projektování je pro nás hračka

Generálním ředitelem společnosti NOEN se stal Jaroslav Veverka ml., ředitelem nákupu Petr Zouvala

6. září 2016

Společnost NOEN, jejíž hlavní činností je získávání zakázek v oblasti výzkumu, vývoje a projektování pro uhelné společnosti těžící formou povrchového dobývání, má svého nového generálního ředitele. Stal se jím Jaroslav Veverka ml., který nahradil odstupujícího Pavla Cesneka.

Společnost NOEN má nově i ředitele nákupu. Je jím Petr Zouvala, který ve společnosti dosud zastával pozici vedoucího nákupu.

Jaroslav Veverka ml. je absolventem Vysoké školy finanční a správní v Praze. V posledních dvou letech byl ředitelem nákupu ve společnosti NOEN. Zároveň působí v několika dalších společnostech jako člen představenstva či dozorčí rady a dosud současně vykonává funkci statutárního ředitele ve společnosti Piráti Chomutov.

Jeho hlavním a nejbližším úkolem v nové pozici bude pokračovat v nastoleném trendu, kdy společnost postupně rozšiřuje nabídku svých služeb, proniká se svými výrobky na nové trhy a posiluje svoji pozici na trhu.

Nový ředitel nákupu Petr Zouvala rovněž vystudoval Vysokou školu finanční a správní. Od roku 2010 působil ve společnosti NOEN na pozicích obchodního manažera a poté jako vedoucí nákupu.
V nejbližší době je jeho hlavním cílem zajištění transparentnosti nákupu společností ve skupině NOEN a posílení dodavatelských vztahů.