Projektování je pro nás hračka

Společnost NOEN získala celosvětově uznávané ocenění Business Superbrands 2016

9. května 2016

9.5.2016, Praha – Společnost NOEN získala prestižní ocenění Business Superbrands 2016. Titul Superbrands, který je v České republice udělován po svém obnovení již čtvrtým rokem, získávají pouze značky, které si svou nominaci zaslouží obchodními výsledky.

Cena Superbrands Award, která vyzdvihuje národní značky na základě odborných kritérií, je důkazem pozitivní zpětné vazby pro naši značku. Komise Brand Council, která rozhoduje o vítězích, je složena z uznávaných odborníků, jejichž rozhodnutí a rozhodnutí českého spotřebitele, potvrzuje dosavadní úspěch naší značky. Značky jsou nominovány výhradně na základě odborných kritérií, přičemž společnosti nemohou žádat o toto uznání.

Ocenění Business Superbrands 2016 pro naši značku NOEN je důkazem, že to, co děláme, má smysl. Je to ocenění práce velkého týmu lidí, kteří v našem oboru pracují již desítky let.

„Vzhledem ke skutečnosti, že naše značka nepatří mezi obecně známé, bylo pro nás ohromným překvapení získání tohoto ocenění. Velmi si vážíme, že odborná porota vybrala právě naši společnost a i nadále se budeme pracovat na udržení se mezi nejlepšími,“ říká marketingová ředitelka společnosti NOEN, a.s. Kateřina Rosová.

Mezinárodní program Superbrands

Tento program byl před více než patnácti lety zaveden ve Velké Británii marketingovými a komunikačními odborníky. Stanovili si dva cíle: uvést do středu pozornosti mimořádně silné značky a prezentovat příklady pro účastníky trhu, kteří by se rádi rozvíjeli a učili. Od té doby se tento program stal populárním na celém světě a dnes je cena Superbrands Award uznávána jako speciální ocenění v 88 zemích na pěti kontinentech. Komise Brand Council má klíčovou roli a odpovědnost v každé zemi, která se programu účastní. Organizátoři soutěže proto vybírají pro tuto roli jen vysoce uznávané odborníky, a to na základě rozsáhlého výběrového procesu.